Cochrane Nordic flytter til Syddansk Universitet og affilieres med Center for Evidens-Baseret Medicin Odense

Fra den 01.01.2021 flytter Cochrane Nordic fra Rigshospitalet til SDU og affilieres med Center for Evidens-Baseret Medicin Odense (CEBMO). Med flytningen til SDU vil Cochrane Nordic også ændre navn til Cochrane Danmark. Justeringen af navnet følger det internationale Cochrane-samarbejdes nye navnerutiner. Det er samtidig en naturlig markering af, at vi skifter værtsinstitution fra Rigshospitalet til SDU, og at vi kommer til at arbejde meget tæt sammen med Center for Evidens-Baseret Medicin Odense (CEBMO).

"Vi er i gang med en reorganisering, der skal gøre Cochrane Danmark endnu bedre rustet til at skabe og kvalificere evidens til beslutningstagere på sundhedsområdet. Vi vil være i en overgangsperiode de næste måneder, og vi ser frem til at annoncere vores visioner og planer senere på året”, siger Professor Asbjørn Hróbjartsson.

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte Dina Muscat Meng, kommunikationskonsulent: email  dmm@cochrane.dk eller tlf.: +45 27201398 eller professor Asbjørn Hróbjartsson ah@cochrane.dk eller tlf.: +45 24792553.

Find kontaktoplysninger til vores medarbejdere her. Besøg vores ny hjemmeside www.cochrane.dk og/eller følg os på Twitter @CochraneDK for at holde dig opdateret med de seneste nyheder fra vores center.


Se også pressemeddelelsen fra SDU og Sundheds- og Ældreministeriet om vores flytning til SDU:

Pressemeddelese fra SDU om Cochrane Danmark
Pressemeddelelse fra Sundhedsministeriet